Tuloksia Treenaamalla - varausmaksu

Seuraava aloitus tiistaina 15.2.2022 klo 18:45-19:45.

Maksettuasi varausmaksun varmistat paikan kevään 2022 pienryhmävalmennukseen. Mikäli valmennusta ei voida koronasta johtuen järjestää hyvitämme maksun jäsenmaksussa.

Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Kassalla voit valita maksutavaksi joko verkkomaksun tai maksun laskulla, liikuntarahalla, pankkikortilla.

20,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Kuuletko kanssaihmisten joskus puhuvan siitä, miten hyvä olo tulee siitä kun treenaa? Tai miten joistakin on tullut paljon itsevarmempia? Valmennuksessa keskitymme kaikista kutkuttavimpien kysymysten ratkomiseen ja oman itsensä kehittämiseen samanhenkisessä ryhmässä.

Miksi tämä valmennus sopii juuri sinulle? Vaikka otsikko viittaa tuloksiin, emme luo minkäänlaisia paineita niistä, koska tiedämme, että ulkoiset ja esteettiset tulokset eivät pitkässä juoksussa ole ratkaisu ongelmaan. Olemme luoneet valmennuksen heille, joilla on jokin seuraavista ongelmista ja jotka haluavat ratkaisun siihen:

 • Stressiä elämässä
  • valmennus tulee olemaan ainakin yksi niistä oikeista hetkistä, jolloin pääset irtautumaan kaikesta muusta ja vielä tekemään itsellesi hyvää treenin muodossa. Valmennuksen aikana toteat, että viikottainen tapaaminen on sinun henkireikä.
  • joka tiistai klo 18.45 - 19.45 on se hetki jolloin "tulee tehtyä" jotain.
 • Paha kierre
  • ei välttämättä tarkoita stressiä, mutta kaikkea muuta omaan hyvinvointiin liittyen. Sinulla on ollut ajatuksena pitkään saada itsestäsi irti aikaa kuntoiluun mutta se vaan "jää". Olet kuitenkin jossain vaiheessa miettinyt asiaa mutta ikinä ei ole ollut se "oikea hetki". Aikaa kuluu, vuodet vierii ja olet vieläkin samassa tilanteessa. NYT on se hetki, jolloin otat itseäsi niskasta kiinni ja aloitat!
 • Velvoitteet
  • on se sitten työ, perhe tai mikä tahansa muu velvoite joka ajaa aina omiesi edelle. Siihen tulee nyt pieni muutos. Tästä hetkestä eteenpäin velvoitat itsesi tulemaan kuntosalille ainakin yhdeksi tunniksi viikossa huolehtimaan omasta hyvinvoinnista, jotta jaksat hoitaa muitakin velvoitteita.
 • Kollektiivisuus kunniaan. Valmennuksessa tulee olemaan samanhenkisiä ihmisiä, joten minkäänlaista häpeää ei tarvitse tuntea. Jos et "kehtaa tulla salille" niin nyt löytyi oikea syy tulla. Nyt kehtaat. Jos sinulla on kipuja ja särkyjä, tule mukaan valmennukseen. Jos olet liikuntaa vihaava huonokuntoinen ja passiivinen henkilö, tule mukaan valmennukseen. Tiedät, että jotain pitäisi kuitenkin tehdä. Olemme täällä sinua varten matkassa mukana, auttamassa ja parantamassa sinun kuntoa ja hyvinvointia.

Mitä muuta valmennus sisältää:

 • Viikoittaiset tapaamiset tiistaisin klo 18:45-19:45
 • Kehittävän ja tuloksekkaan valmennuksen kuntosali- ja arkiliikuntaohjelmineen
 • Valmentajan ja ryhmän tuen suljetussa Facebook/WhatsApp -ryhmässä.
 • Valmennuksen kesto 4 kk (31.05.2022 asti)
 • Hinta 89€/kk
 • Seuraava valmennus alkaa tiistaina 15.02.2022!
 • Paikkoja rajoitettu määrä (max 8)
 • Varmista paikkasi maksamalla varausmaksu valmennukseen 20€

Ryhmän valmentajana toimii Personal Trainer & Ravintovalmentaja Markus Kolinen.

"Olen toiminut laji- ja kuntovalmentajana yli 35 vuotta. Seura- ja yksilövalmentajana sulkapallossa useassa eri seurassa. Käsitys kuntoilusta voi usein olla metallinmakuinen, kivulias ja raskas. Kun edetään pienin askelin, päästään pitkälle, pitkään. Mukana seuraa parempi kunto ja mieli.

Minulle on myös erityisen tärkeää auttaa heitä, joiden arki on etupäässä istumista ja aika muutenkin “kortilla”. Heillä kuntoliikunnan aloittaminen loppuu usein liian rankkaan starttiin ja opastuksen puutteeseen.

Kokonaisvaltaisen muutoksen tekeminen ei tarvitse olla tuskaista ja monimutkaista. Ensin pitää löytää motivaatio tehdä päätös aloittamisesta. Valmentajasta on apua, kun tehdään realistinen suunnitelma liikunnan, levon ja ravinnon suhteesta ja aloitetaan harjoittelu ohjatusti.

Ei ole kaikkitietävää valmentajaa eli opetan vain mihin olen saanut koulutuksen ja soveltanut käytäntöön. Yritän myös pysyä nöyränä ja uteliaana, koska jokaiselle löytyy se sopiva tapa toimia ja voida paremmin."

 

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen on sitova.

Huom! Mikäli koronasta johtuen emme voi järjestää valmennusta palautamme / hyvitämme varausmaksun. ​​​​​​​