Juoksijan voimavalmennus

Vie juoksusi uudelle tasolle la 16.1.2021 alkavassa valmennuksessa

Oletko vasta aloittanut juoksuharrastuksen tai jo pitkään harrastanut juoksua? Mikäli juoksu on intohimosi, haluamme muistuttaa kuinka tärkeää lihasvoimaharjoittelu on sinulle.

Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Kassalla voit valita maksutavaksi joko verkkomaksun tai maksun laskulla, liikuntarahalla, pankkikortilla.

59,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Hyödyt voimaharjoittelusta:
- Juoksun taloudellisuus paranee vahvistuneen lihaksiston myötä
- Loukkaantumisriski vähenee

”Voimaharjoittelu tarjoaa juoksusuorituskyvylle huomattavia hyötyjä ja se on tärkeä osa juoksijan harjoittelua. Voimaharjoittelun avulla kestävyysominaisuutensa huipputasolle harjoitellut juoksijakin voi parantaa suorituskykyään, ja voimaharjoittelulla on rooli myös vammojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.” (lähde: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/68727#)

Valmennuksen myötä sinulle kirkastuu se, mitä juoksusuorituksen parantamiseksi ja voiman lisäämiseksi kannattaa tehdä kuntosalilla. Jokaisen juoksijan kanssa tehdään henkilökohtaisiin tarpeisiin ja harjoittelumahdollisuuksiin sopiva nousujohteinen harjoitteluohjelma kolmen kuukauden ajaksi.
Talvikausi on erinomainen vaihe vuosikalenterissa voimatason nostamiseksi, ja keväällä, kun juoksukelit paranevat, voit siirtyä voimaharjoittelussa ylläpitoon.

Ja mikä parasta, valmennuksessa saat vertaistukea muilta innokkailta juoksijoilta.

Tulostakuu: mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin!

Kenelle valmennus sopii?
Mikäli haluat nostaa lihaksistosi voimatasoja, parantaa juoksusi taloudellisuutta sekä ehkäistä loukkaantumisia, valmennus sopii sinulle kuin piikkari radalle.
Valmennukseen sisältyy kotitehtäviä koko valmennuksen keston ajan, ja valmennuksen myötä saat liikepankkiisi liikkeitä sekä ohjeita omatoimisen voimaohjelman toteuttamista varten (salilla, ulkona ja kotona).

Tämä kurssi antaa sinulle juoksua tukevan voimaharjoittelun elementit moneksi vuodeksi. Sinun tulisi suoda itsellesi voimailuun aikaa noin puolitoista tuntia neljänä (4) lauantaina kahden viikon välein ja kahden kuukauden ajan. Yhteiset treenipäivät ovat:
- la 16.01.2021 klo 12.00-13.30
- la 30.01.2021 klo 12.00-13.30
- la 20.02.2021 klo 12.00-13.30
- la 06.03.2021 klo 12.00-13.30
Tämän lisäksi sinun tulisi sijoittaa rahallisesti tähän 59€/kk (2kk).

Kotitehtävätreeneihin menee noin 2 x 30 min viikossa. Ensimmäisen kuukauden aikana sinulle muokataan oma ohjelma ja sen toteuttaminen jatkuu vielä 1-2 kk valmennuksen jälkeen nousujohteisena, ja sen jälkeen voit siirtyä voimatreenissä ylläpitovaiheeseen ja painottaa juoksua.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.