First Beat Hyvinvointianalyysi

Löydä tasapaino tekemisen ja levon välille

 • Tunnista kehoasi kuormittavat ja palauttavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla
 • Löydä juuri itsellesi sopiva treenimuoto- ja taso
 • Näe pienten muutosten vaikutus kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamisessa

Hyvinvointianalyysi on ainutlaatuinen, sykevälivaihteluun perustuva työkalu, jonka avulla opit hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin ja liikkumaan oikein. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä. Hyvinvointianalyysin avulla voit paremmin ja olet parempi versio itsestäsi!

Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Kassalla voit valita maksutavaksi joko verkkomaksun tai maksun laskulla, liikuntarahalla, pankkikortilla.

175,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Hyvinvointianalyysi yhdistää työn, vapaa-ajan ja unen

Hyvinvointianalyysin avulla näet, mitkä ovat keskeisiä kuormitustekijöitä omassa arjessasi, mikä auttaa sinua palautumaan ja millaiset ovat liikunnan vaikutukset kuntoosi ja terveyteesi. Näin opit löytämään sinulle sopivan elämänrytmin sekä säätelemään kuormitusta ja lepoa optimaalisesti. Tekemällä pieniä muutoksia arjessasi voit vaikuttaa merkittävästi omaan jaksamiseesi ja hyvinvointiisi.

Varmista asetetut tavoitteet seuranta mittauksella

Seurantamittaus on kaikkein paras tapa varmistaa tehtyjen toimenpiteiden toimivuus. Lisäksi se antaa tekemiselle selkeää suuntaa ja motivaatiota sekä auttaa hahmottamaan, ovatko tekemäsi muutokset olleet toimivia vai tarvitseeko strategiasi vielä pientä hienosäätöä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

 1. Mittaus
  3 vrk mittaus on helppo toteuttaa arjen keskellä.
 2. Tulokset
  Näe hyvinvoitiisi vaikuttavat tekijät henkilökohtaiselta raportilta.
 3. Löydä tasapaino
  Opi ja innostu saamastasi palautteesta ja jatkotoimenpidesuosituksista.
 4. Tavoitteista tekoihin
  Varmista tehtyjen muutosten toimivuus seurantamittauksella.